Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΤΡΙΤΗ 16/05/2015

Καλημέρα καλή δύναμη χαμόγελο και καλή διάθεση να έχουμε. Το καλό με εμάς είναι ότι και ο καιρός που χαλάει πάλι καλή διάθεση έχουμε, ίσως είναι η ανταλάγη χρώμάτων της φύσης που την απολαμβάνουμε απλόχερα εδώ στην επαρχία. Μαζί με τα μάτια όμως η φυσή μας προσφέρει και πολλές τροφές για τον οργανισμό μας. Φασολάκια, πατάτα, πατζάρια, βλήτα και πολλα άλλα είναι τροφές που μπορούν να μας φτιάξουν την διάθεση.
Η ελληνική κουλτούρα έχει αναπτυχθεί γύρω από ένα τραπέζι, κυριακάτικο και καθημερινό, και το φαΐ είναι ένα από τα σπουδαιότερα στοιχεία πολιτισμού που έχουμε να διασώσουμε. Αν δεν το αγαπάμε και δεν το βάζουμε στην καθημερινότητα μας πως θα το διασώσουμε;
Η κουζίνα μας έχει τόσους πολλούς μεζέδες που ξερακιανός να είσαι δεν μπορείς να πεις όχι. Τρανή απόδειξη πως ακόμα και οι Ευρωπαίοι του Βορρά που δεν τρώνε πολύ καθώς αυτό δεν θεωρείται hip στις χώρες του, όταν έρχονται στην Ελλάδα πέφτουν με τα μούτρα στο φαγητό λες και δεν έχουν ξαναφάει ποτέ.
Ποιος είμαι εγώ που θα μπορέσω να αντισταθώ σε όλες αυτές τις γεύσεις που είναι μπροστά μου κάθε μέρα. Και όπως όλοι ξέρουμε το φαγητό είναι μία ηδονή που δεν μας απογοητεύει ποτέ (ακόμα και το σεξ μπορεί να μας απογοητεύσει) και είναι μια τέχνη που απασχολεί όλες τις αισθήσεις.
 http://www.queen.gr

ΘΡΑΨΑΛΟ ΦΡΕΣΚΟ  ΠΙΠΙΝΙ
ΚΟΤΣΟΜΟΥΡΑ ΚΙΛΟ
ΒΑΚΑΛΟΥΔΙΑ
ΓΛΩΣΕΣ
ΣΑΡΔΕΛΛΑ  ΦΙΛΕΤΟ ΣΧΑΡΑΣ
ΧΤΑΠΟΔΙ ΤΗΓ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ
ΣΠΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥΠΙΕΣ
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΙ ΚΟΚΚΑΛΟ
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΣΑΛΤΣΑ     >>
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΦΤΕΡΟΣ   >>