Εξοχικό Κέντρο - Μεζεδοπωλείο - Ψαροταβέρνα "Στου Κώστα"
Μεσσηνία - Καλαμάτα - Θέση Μπουρνιάς (πίσω από το Βιοτεχνικό Πάρκο - Ν. Είσοδος)
Στοιχεία επικοινωνίας για διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων - παραγγελίες - παράπονα - υποδείξεις:
Σταθ. 27210 83957 - Κιν. 6984 028266 - Email stoukosta@gmail.com
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εκλεκτά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης
Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από 11.00΄- 19.00΄

ΔΕΥΤΕΡΑ 10/07/2017

Καλημέρα καλή εβδομάδα και καλή δύναμη. Το πρώτο WWF Fish Guide App & ένα νέο καλοκαιρινό βίντεο με τον Ηλία Μαμαλάκη & τον Λευτέρη Ελευθερίου έρχονται να κάνουν την υπεύθυνη κατανάλωση των ψαρικών ακόμα πιο απλή!
Μετά από έναν χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας, αμέτρητες ψαροσυμβουλές και φανατικούς χρήστες που το συμβουλεύονται σταθερά όταν κάνουν τις αγορές τους, ο υπεύθυνος οδηγός κατανάλωσης ψαρικών του WWF, Fish Guide, εξελίσσεται και είναι πλέον διαθέσιμος και ως εφαρμογή για έξυπνα κινητά, αλλά και ακόμα πιο έξυπνους χρήστες που επιθυμούν να κάνουν τη διαφορά, επιλέγοντας και καταναλώνοντας τα ψαρικά με τρόπο που συμβάλλει στην προστασία των θαλασσών μας!
Έτσι λοιπόν, εάν αναρωτιέσαι ακόμα τι ψάρι να φας και ποια εποχή ή εάν θεωρείς ότι μπορείς να καταναλώσεις άφοβα όλα τα ψαρικά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ανεξαρτήτως του μεγέθους τους, τότε… ήρθε η ώρα να κατεβάσεις την εφαρμογή WWF Fish Guide στο κινητό σου και να λάβεις όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Με άλλα λόγια, μέσα από την νέα αυτή εφαρμογή του WWF, θα μάθεις γιατί δεν πρέπει ποτέ να καταναλώνεις γόνο ή ψαρικά που βρίσκονται στην περίοδο της αναπαραγωγής τους, με τη βοήθεια ενός πρακτικού ημερολογίου που σε ενημερώνει ποια ψαρικά μπορείς να επιλέγεις κάθε μήνα, ενώ παράλληλα, θα μάθεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν αγοράσεις εισαγόμενα ψαρικά, όπως η εντοπιότητα, αλλά και ο τρόπος αλίευσης του εκάστοτε ψαριού. Τέλος, μέσω της εφαρμογής θα γνωρίσεις ορισμένα λιγότερα διαδεδομένα ψαρικά που βρίσκονται σε αφθονία στις ελληνικές θάλασσες και τα οποία μπορείς να εντάξεις στη διατροφή σου, ενώ μπορείς να εμπνευστείς από τις πρωτότυπες ψαρο-συνταγές που φέρουν την υπογραφή ορισμένων εκ των πιο διάσημων διεθνούς φήμης σεφ που στηρίζουν τις προσπάθειες του WWF για υπεύθυνη κατανάλωση ψαρικών.
Με άλλα λόγια, η εφαρμογή αυτή μετατρέπει την υπεύθυνη κατανάλωση ψαρικών σε παιχνιδάκι, αλλά και όλους εμάς σε σωστούς και υπεύθυνους ψαροφαγάδες!